Onduline palaszórt fedéllemez (tekercses zsindely)

A könnyű tetőfedés és újrafedés ágazatának piacvezető cége az Onduline® új, könnyű tetőfedő rendszert ajánl kisebb építményekhez a barkácsolás kedvelői számára. A BITULINE® EASY innovatív bitumenes lemezek hatékony megoldást kínálnak, számos előnnyel és a teljes Onduline® DIY termékcsaládot jellemző kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

A BITULINE® EASY új, könnyű bitumenes vízszigetelő lemez, színes ásványi bevonattal és üvegszálas megerősítéssel. Méretei (1x10 m) , kis súlya (csak 1.8 kg/m2) és kényelmes tekercses kivitele nagyon egyszerűvé teszi alkalmazását. Hatékony és költségtakarékos megoldás kerti tárolók és kisebb építmények fa tetőszerkezetének burkolására.

Három klasszikus színben kapható, vörös, zöld és fekete. Egyszerű és vonzó kinézetet kölcsönöz bármilyen típusú fa építménynek.

A BITULINE® EASY néhány perc alatt pár lépésben felrakható és az átlapolásoknál szegekkel rögzítendő. Az üvegszálas megerősítésnek köszönhetően nagyon ütésálló és tökéletes vízzáróságot biztosít rendkívül alacsony áron.

Onduline palaszórt fedéllemez, Fekete (tekercses zsindely)1m x 10m

  • Cikkszám: 13009
  • Elérhető: Raktáron
  • 8 960 Ft

  • Nettó ár: 7 055 Ft / tekercs