KVH ragasztott gerenda

Tartósan alacsony ár!

A KVH hossztoldott, tömör szerkezeti gerenda, mûszárított gyalult termék, mely a fűrészárunál esztétikusabb megoldást nyújt a faipari szerkezetek kivitelezésére. 

Javasolt alkalmazás: Igényes tetőszerkezetek, építõipari, épületasztalos-ipari terület, vázas könnyűszerkezetes épületek, rétegelt-ragasztott fatartós szerkezetek fiókgerendáiként.

Alkalmazási elõnyök

Alacsony nedvességtartalom 15 ± 3 % és mûszárításnak köszönhetõen minimális a beépítési utáni deformáció és szinte repedésmentesség. Négy oldalán gyalult felülete miatt helyszíni vagy asztalos üzemi megmunkálást nem igényel, így az idõ, munkaerõ, anyagveszteség nem a felhasználónál keletkezik. Hossztoldások formaldehid mentes ragasztással készülnek, ezért tetszõleges hosszúságú tartók kialakíthatóak.

A KVH olyan szerkezeti faanyag, amelyet a hagyományos építőfák, építőgerendák kiváltására hozták létre, és úgy fejlesztettek ki, hogy minél szélesebb körben lehessen felhasználni, mint alapanyagot.

Rendkívűl jó tulajdonságokkal rendelkező anyag, és olcsóbb, mint a BSH.

Alacsony (12-18%) nedvességtartalmú ezért minimális a beépítés utáni deformációra és repedésre való hajlam, mérettartó, nem támadják meg a gombák.

Az ékcsapolással kialakított ragasztásos-hossztoldásos technológiának köszönhetően jóval hosszabb elemek kialakíthatóak, mint a hagyományos egy darabból álló gerendáknál, és ráadásúl az egyes részek erőzártan kapcsolódnak egymáshoz.

Nem igényel további megmunkálást, mivel felülete négy oldalon gyalult, ezért munkaerőt, időt spórolhat és nincs további anyagveszteség.

Alkalmazási területek: tetőszerkezetek, könnyűszerkezetes épületek, verandák, előtetők, épületasztalos ipari területek

Tartósan alacsony ár!

AKTUÁLIS ÁR IRÁNT ÉRDEKLŐDJÖN

KVH gerenda, hossztoldott ragasztott, látszó felület

  • Cikkszám: KVH001
  • Elérhetőség: MEGRENDELÉSRE
  • 431 800 Ft

  • Nettó ár: 340 000 Ft / m3